Alyani Jamal
Busy busy busyyy

June 10, 2012

Back To School .



 


 

 Hei hei . sihat tak ? Maklum la cuti sekolah dua minggu kot kot ade yang masuk hospital ke , demam ke , apa ke kan . harap harap tak la kan . okey . Back To School ! Back To School ! Back To School ! k enough enough , haha . k actually Alyani tak nak pergi sekolah . tak nak , tak nak . LOL . takut semua ada . macam mana result peperiksaan pertengahan tahun Alyani , weh takut weh . boleh tak lanjutkan cuti sekolah saya . aduh . benci ~

First day je mesti cikgu membebel , maklum la dua minggu tak jumpa , lagi lagi pasal result . aduh , lemah betul nak pergi sekolah . nak tunggu cuti yang seterusnya mestilah raya nanti kan , bosan k bosan . sekolah bermula online pun mesti dah jarang . mesti busy dengan homework lagi lagi nak SPM ni ha . bukan tu jerh blog pun akan jarang di update maybe sebulan sekali je , kesian blog Alyani , buang je lah blog ni kan . haha . k la malas nak taip , say goodbye blog *lempar laptop* haha .

 
 
 
 

Thanks youu.

2 comments:

Zinnirah Humaira said...

selamat kembali ke sekolah :)

alyani jamal said...

Haha , k thanks youuu :)

Post a Comment