Alyani Jamal
Busy busy busyyy

February 26, 2012

Friends forever...





Hei hei ....kenal tak mak cik dekat atas ni...comel kan..mestilah kata member Alyani...haha *perasan...nama dia Aizzatus Shahirah Bt Abdul Kadir....tak silap la..ni lah member yang paling lama Alyani pernah kenal k..bangga gilaa...dah 13 tahun Alyani kenal dia ni..tak tipu...dulu dia sekolah taman selayang pastu pindah shah alam...yelah budak asrama jarang gilaa contact Alyani ...selalu tegur dekat facebook jee...tiba-tiba kan hari tu dia call Alyani pakai number rumah..dalam hati Alyani tertanya-tanya la kan kenapa dia call ni..cuak juga mula-mula tu..

Dia     : hello..
Alyani : hello...
Dia     : kau la kan ?
Alyani : hah ? apa dia ?
Dia     : kau la kan yang selalu mesej balak aku , call balak aku semua kan..
Alyani : hah ? bila masa pulak ? siapa ni ? *Alyani dlm hati bila masa pulak aku mesej balak dia bagai kenal    pun tak apatah lagi mesej...
Dia     : hey , ni aku la aizzatus ..
Alyani : lah kau ni buat cuak aku je..ingat kan siapa tadi ..kenapa kau call?
Dia     : petang ni aku ade buat makan-makan sikit..ade buat birthday party anak buah aku ..
Alyani : oh yeke ? insya-Allah aku datang..
Dia     : datang tau...
Alyani :Insya-Allah ..:)

Bangga gila dia still ingat Alyani walaupun dia budak asrama..jarang balik sini...Alyani pun jarang jumpa dia...masing masing sibuk dengan hal sendiri kan aizza...dia rapat dengan Alyani dulu..Alyani pun kenal mak dia..form 3 Alyani satu kelas dengan dia pastu form 4 dia pindah..dia ni suka buat kelakar , gila-gila , tak pernah marah , selalu buat orang happening..nak marah je mesti tak jadi dia ni..kelakar okey..tak pernah lupa dia langsung..


I miss you Aizzatus Shahirah...take care tauu ...:)






Thanks youu.

2 comments:

eqa sulaika said...

best kan kalau ada bestie

alyani jamal said...

mestilah best . . hehe

Post a Comment